ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Προσφορά Εκπαίδευσης: Η Riccardo J. Morelli Coffee αναγνωρίζει τη σημασία της συνεχούς εκπαίδευσης στον κλάδο του καφέ. Επομένως, προσφέρουμε προγράμματα εκπαίδευσης σε baristas και επαγγελματίες του καφέ, τα οποία καλύπτουν όλες τις πτυχές της παρασκευής και της σερβιρίσματος καφέ, καθώς και τεχνικές για τη συντήρηση του εξοπλισμού.

Διοργάνωση Σεμιναρίων: Εκτός από την εκπαίδευση, προσφέρουμε επίσης σεμινάρια εξειδικευμένα σε διάφορα θέματα που αφορούν τον καφέ και τον επαγγελματικό τομέα. Αυτά τα σεμινάρια παρέχουν ευκαιρίες για τη βελτίωση των δεξιοτήτων και την εξοικείωση με τις τελευταίες τάσεις και τεχνολογίες στον κλάδο του καφέ.

Τηλεφωνική Υποστήριξη: Κατανοούμε ότι η υποστήριξη είναι ουσιώδης για την επιτυχία των επαγγελματιών του καφέ. Γι’ αυτό παρέχουμε τηλεφωνική υποστήριξη σε όλους τους πελάτες μας, ώστε να αντιμετωπίσουν άμεσα οποιοδήποτε ζήτημα ή απορία που προκύπτει στην καθημερινή τους δραστηριότητα. Με αυτόν τον τρόπο, είμαστε πάντα δίπλα τους για να τους υποστηρίξουμε και να τους βοηθήσουμε να επιτύχουν τους στόχους τους.