ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Μονάδα Παραγωγής

Η κεντρική μονάδα παραγωγής της "RICCARDO J. MORELLI" ιδρύθηκε στην πόλη Padova της Βόρειας Ιταλίας και αποτελεί έναν σημαντικό παίκτη στο χώρο της παραγωγής καφέ. Η δεύτερη μονάδα βρίσκεται στην Vicenza, όπου και παράγουμε κάψουλες για την παγκόσμια αγορά, και μία τρίτη συνεργαζόμενη μονάδα παραγωγής στην Imola. Με 45 χρόνια ιστορίας, οι μονάδες παραγωγής μας έχουν εδραιώσει το όνομά τους στη βιομηχανία και συμβάλλουν στην συνεχόμενη διάδοση της παραδοσιακής ιταλικής κουλτούρας του εσπρέσσο.

Τοποθεσία

Βρισκόμαστε στην πλησιέστερη βιομηχανική ζώνη της περιοχής, καθώς στο νησάκι της Βενετίας δεν επιτρέπεται η εγκατάσταση παραγωγικών μονάδων εκτός από τα Murano. Η οικογένεια των roasters της εταιρίας μας διατηρεί και μεταφέρει την παράδοση του καφέ από γενιά σε γενιά, κρατώντας ψηλά τη σημαία της Ιταλικής κουλτούρας και παράδοσης.

Κορυφαίοι Ροasters

Οι roasters μας, όπως ο Isidoro Perillo, ο Bernando Della Mea (SCAE master), η Francesca D’ Oria, ο Carlos και πολλοί άλλοι, αποτελούν πυλώνες της εταιρίας μας και φέρνουν την εμπειρία των 337 ετών στην τέχνη του καφέ. Με αφοσίωση στην τέχνη τους, διατηρούν ζωντανή την αυθεντική γεύση του εσπρέσσο, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία στους λάτρεις του καφέ.

Espresso Blends
0 +
Ευχαριστημένοι Πελάτες
0 +
Χρόνια Στην Αγορά
0 +
Διαφορετικά Προϊόντα
0 +

Δίνουμε βάση στην λεπτομέρεια για να μπορούμε να προφέρουμε μοναδικά προϊόντα, τόσο στην ελληνική όσο και στην παγκόσμια αγορά.

Η κορυφαία και σταθερή ποιότητά μας, η απίστευτη γεύση και άρωμα των προϊόντων μας, ο κομψός και πολυτελής σχεδιασμός των συσκευασιών μας καθώς και των υποστηρικτικών υλικών μας, και βέβαια η πολύ μεγάλη ποικιλία της παραγωγής μας, μας αναδεικνύουν ως ένα μεγάλο πολυτελές brand στην παγκόσμια αγορά.

Κάτω από τον Brand RJM διαθέτουμε׃

  • ✓ Τέσσερα διαφορετικά blends espresso σε κόκκους 100% Arabica
  • ✓ Ένα blend espresso σε κόκκους 90% Arabica – 10% Robusta
  • ✓ Έξι διαφορετικά blends espresso σε κόκκους 80% Arabica – 20% Robusta
  • ✓ Ένα blend espresso σε κόκκους 75% Arabica – 25% Robusta
  • ✓ Τέσσερα διαφορετικά blends espresso σε κόκκους 70% Arabica – 30% Robusta
  • ✓ Ένα blend espresso decaffeinate σε κόκκους και αλεσμένο 85% Arabica – 15% Robusta
  • ✓ Ένα blend για καφέ φίλτρου 100% Arabica σε κόκκους και αλεσμένο
  • ✓ Ένα blend για καφέ φίλτρου 70% Arabica – 30% Robusta αλεσμένο 
Ισορροπημένη γεύση 100%
Εξειδικευμένη παρασκευή 100%
Εξαιρετικής ποιότητας κόκκοι 100%
Απόλαυση 100%